Szerkezetépítés

Monolit vasbeton szerkezetek

 

Cégünk a vasbeton szerkezetépítés szinte minden területén rendelkezik minőségi referenciákkal. Tapasztalt munkatársaink sikeresen dolgoznak, akár rövid daruzási idő mellett, kis építéshelyen, bonyolult geometriájú szerkezetek készítésekor.

 

Előregyártott, monolit vasbeton szerkezeteket, illetve helyszíni zsaluzással készülő építészeti megoldásokat is vállalunk. Előregyártott szerkezetek készítésénél nagy hangsúlyt fektetünk a szerkezetek elhelyezésére és a kiegészítő helyszíni beton, és vasbeton munkák végzésére.

Helyszíni betonacél szerelés

A széles körben elterjedt betonépítészeti technológiák, alkalmasak téráthidaló, közbenső, és felületképző szerkezetek készítéséhez, rendkívül ellenállóak és nagyvonalú terek alkotását teszik lehetővé. Maximális precizitással dolgozunk

Monolit vasbeton födém

Egy építkezés sokkal gyorsabb, ha előregyártott pillérek- és gerendák elhelyezésével készül. Statikailag stabilabb szerkezetet ad a hagyományos építőanyagoknál. Az általunk kivitelezett vasbeton födémszerkezetek minden esetben a statikai, méretpontossági, víz-, hő-, hangszigetelési, illetve tűz, és fagyállósági követelmények betartásával készülnek.

Helyszíni betonacél szerelés

Helyszíni beton és vasbeton munkáknál a műszaki követelmények betartása mellett egyaránt fontosnak tartjuk, a megfelelő erőforrások biztosítását az építéshelyen, ezért saját födém, fal, és pillér zsalukészletet tartunk fenn. Ezzel gyorsan és az utólagos igazítás minimalizálásával tudunk haladni. Ez Önnek azt jelenti, hogy mi felkészülten vesszük az akadályokat, tartjuk a projektidőt.

Kehelyalapok

A kehelyalapokat előre gyártott vasbetonból készítik többféle kialakításban, pontalapként pillérek alá Standard gyári méretekkel készülnek, ezért a monolit alapokkal ellentétben előfordulhat, hogy a pillérek alsó síkja talaj közötti távolság nem elég magas a kehelyalap). Ilyenkor a kehelyalap alá külön síkalapot készítünk, melyekkel biztosíthatjuk a megfelelő teherbírást és eloszlást.

Vasbeton koporsófödém készítés

A koporsófödém esetén az épület falazata és a tető szögben álló síkjainak anyaga egységes, így a fizikai, hő-és hangszigetelési tulajdonságai egyformák. A hőhidak kialakulásának esélyét csökkenti. A hagyományos építkezésben ez legtöbbször különböző. Egységes technológiával egyszerűbb és gyorsabb lehet a kivitelezés, illetve magastetők esetén az épület használhatóságát  és élettartamát pozitívan befolyásolja.

Helyszíni monolit beton, vasbeton szerkezetépítés, magasépítés

 

Cégünk az alábbi építési és szerelési munkálatokat végzi el. Nézze meg refereniáinkat, melyekben képekkel dokumentáltan láthatja mindezt valós helyszíneken:

 

  • szerelőbetonozás, aljzatbetonozás
  • alaplemez zsaluzás, betonozás
  • kétoldali falzsaluzás, betonozás
  • egyoldali falzsaluzás, betonozás
  • pillérzsaluzás, betonozás
  • gerenda, alul, felül bordák zsaluzás, betonozás
  • monolit vasbeton síklemez födém zsaluzás, betonozás
  • koporsófödém zsaluzás, betonozás
  • kéregelemes födém megtámasztás főtartókkal
  • Lépcsőzsaluzás, betonozás

Vasbeton szerkezetépítés, magasépítés

Hosszú évek tapasztalatainak köszönhetően célunk az optimális megoldások megtalálása. Magasépítési, vagy generálkivitelezési projektjeink tartós értéket teremtenek ügyfeleink számára. 

A vasbeton szerkezetépítés nálunk mindig csapatmunka-szemlélettel történik, melynek alapja a közös értéknövelés. Minden projektet lelkesedéssel, szakértelemmel és bizalommal végzünk. A legfontosabb az építészeti szakmaiság, a minőség és ügyfelünk elégedettsége.

Vasbeton szerkezetépítés ami élethosszig stabilitást ad a háznak.

Olyan épületeket építünk, ahová jó bemenni, amelynek elégedett az építtetője, a tulajdonosa, üzemeltetője, sőt a lakója is..

További szolgáltatásaink

Ingatlanfejlesztés

Ingatlanfejlesztési ágazatunk elsősorban lakóingatlanok teljeskörű kivitelezésével foglalkozik.
Tapasztalatunkkal segítünk akár a helyszín kiválasztásában, a megfelelő épület megtervezésében és kivitelezésében.

Generálkivitelezés

Cégünk szerkezetépítési munkák mellett generálkivitelezői megbízást is vállal. Arra törekszünk, hogy háza ne kerüljön több időbe és költségbe a tervezettnél és minőségileg is kifogástalan legyen. A generálkivitelezés átfogó és összetett munkafolyamatait, a megrendelő igényeit szem előtt tartva végezzük.