Generálkivitelezés

Cégünk szerkezetépítési munkák mellett generálkivitelezői megbízást is vállal. Arra törekszünk, hogy háza ne kerüljön több időbe és költségbe a tervezettnél és minőségileg is kifogástalan legyen. A generálkivitelezés átfogó és összetett munkafolyamatait, a megrendelő igényeit szem előtt tartva végezzük. A lényeg az összehangoltságon, a munkafolyamatok egymásra építésében, a szervezésben van.

Generálkivitelezőt keres?

Nagy tapasztalatunk van a nagy, soklakásos sok emeletes társasháztől a családi házakig, luxusvillákig, vagy bármely más épületekig. Korszerű technológiákkal, vasbeton szerkezetépítéssel, vagy hagyományos építéssel is dolgozunk.

Egy építkezés, túl sok teendővel jár

Saját forrásokból végezzük az összes építőmesteri és bizonyos szakipari munkákat. Önnek kizárólag cégünkkel kell tartania a kapcsolatot és nem kell kivitelező alvállalkozók után kutatnia. Abban segítünk generálkivitelezőként, hogy a tervezés, szervezés és kivitelezés gördülékeny legyen.

Nincsenek rejtett költségek, buktatók

Szakértelemmel és projekt szemlélettel fogjuk össze a feladatokat, így a minőséget és az időbeli átadást is garantálni tudjuk Önnek. Egyszer kell csak egy alapos és teljes körű szerződést kötnie, és a folyamatokat mi koordináljuk és elvégezzük.

Generálkivitelezés jelentése 

Az indulástól a költözésig minden építőipari, szakipari munka ide tartozhat. A teljeskörű ügyintézést elvégezzük, a kulcsátadásig. Igény esetén azt átadást követően partnereink ajánlásával segítjük Önt a kertépítésben, bútorozásban és belsőépítészeti tervezésben, hogy kész otthont kaphasson, nem csupán egy házat.

Teljeskörű generálkivitelezés folyamata

Ha vannak kész tervei, akkor ezek elkészítésénél kezdünk. ha nincsenek, vagy nem teljes a terv, akkor már a tervezési munkáknál is jelen vagyunk, segítünk megtalálni és megvalósítani álmait. 

A generálkivitelezés része lehet az adminisztrációk, engedélyeztetések beszerzése is.

Megrendelőinket végig segítjük az engedélyezési eljárás lefolytatásában, építési, engedélyezési tervek, és kiviteli tervek elkészítésében. A tervekhez hozzátartozhat még akár az elektromos-, a gáz-, a vízhálózat terve is. Mindent elkészítünk a “pincegarázstól a tetőteraszig”.

Nyílászárók, burkolatok, elektromos és fűtési rendszerek is

Generálkivitelezésben minden szakipari feladatra bevált, minőségi alapanyagokkal dolgozó és munkájáért felelősséget vállaló, megbízható szakembereink vannak.

Elsősorban új házak, családi, vagy társasházak felépítését vállaljuk, illetve, nagyobb átépítést, ráépítést, teljeskörű házfelújítást.

Mit nem vállalunk generálkivitelezőként?

Ha egy kis, vagy közepes lakásfelújítást tervez, akkor nem mi vagyunk azok, akiket keres. 

További szolgáltatásaink

Vasbeton szerkezetépítés

Cégünk a vasbeton szerkezetépítés szinte minden területén rendelkezik minőségi referenciákkal. Tapasztalt munkatársaink sikeresen dolgoznak, akár rövid daruzási idő mellett, kis építéshelyen, bonyolult geometriájú szerkezetek készítésekor.

Ingatlanfejlesztés

Ingatlanfejlesztési ágazatunk elsősorban lakóingatlanok teljeskörű kivitelezésével foglalkozik.
Tapasztalatunkkal segítünk akár a helyszín kiválasztásában, a megfelelő épület megtervezésében és kivitelezésében.