Rólunk

Az embereknek biztonságosabb és kényelmesebb épületekre van szükségük, mégpedig gyors határidővel és reális árakon.

Az vasbeton szerkezetpítés költséghatékony, gyors és fenntartható építési technológia, melyet eleinte nagyberuházásoknál alkalmaztak, ám mára már igényes családi házak, társasházak is készülnek így. A szerkezetépítés precizitást átfogó szemléletet és hozzáértést igényel.

100%-ban hazai tulajdonosokkal cégünket 2010-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy egy olyan hiteles és szakértői társaságot hozzunk létre, amely kiemelkedően és megbízhatóan szolgáltat magasépítést, vasbeton szerkezetépítést. 

Termelési kapacitásunk jelenleg havonta 7-8.000 m2 alapterületű vasbeton szerkezet kivitelezése. Ezt több építéshelyen megosztva végezzük.

Fő tevékenységünk elsősorban monolit vasbeton szerkezetépítés. 

Ezen kívül nagy tapasztalattal végzünk a szerkezetépítést követő munkafázisokban építőmesteri munkákat.

Sikerünk egyik titka, hogy nagy léptékben gondolkozunk, de a legkisebb részletre is ügyelünk

Mind a megrendelőkkel, mind munkatársainkkal bizalomteli, hosszútávú üzleti kapcsolatot ápolunk.

Stabil munkatársi közösség

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink is elégedettek legyenek az őket körülvevő munkakörülményekkel, mert hisszük, hogy egy vállalat sem működik munkatársak nélkül és annyit ér, amennyit az abban dolgozó kollégák érnek. Prioritás számunka a megfelelő munkavédelem, valamint a biztonságos és emberközpontú hozzáállás akár az elvárásokon felüli mértékben is.

Ingatlanfejlesztési és generálkivitelezési üzletágunk 2016-ban indult. 

Budapesten és Pest megyében saját beruházásban építünk kulcsrakész családi házakat, ikerházakat, lakóházakat, társasházakat.

Megrendelőink ingatlanbefektetők, generálkivitelezők és magánszemélyek is.

 

Állandó megrendeléseink, előjegyzéseink sora és folyamatos foglalkoztatásunk a bizonyíték arra, hogy sok évtizedre meghatározó értéket, stabil minőséget adunk.