Ingatlanfejlesztés

Ingatlanfejlesztési ágazatunk elsősorban lakóingatlanok teljeskörű kivitelezésével foglalkozik. Emeletes társasházak, lakóparkok, vagy különlegesen értékes, luxusházak projektjeit vállaljuk.

Értékes beruházásokat viszünk végig

Tapasztalatunkkal segítünk akár a helyszín kiválasztásában, a megfelelő épület megtervezésében és kivitelezésében. Partnereink építészirodák, ingatlanberuházók, akikkel közös érdek mentén alkothatunk újszerű, nagyszabású, jól eladható, értéket növelő házakat.

Az ingatlanfejlesztés annyit tesz, mint meglátni és megragadni a lehetőséget.

Mi már megtettük számtalanszor, de minden új projekt új kihívásokat tartogat.

Beruházásaink lebonyolítása során megrendelőinket építő ötletekkel segítve mindkét fél számára testhezálló üzleti konstrukciót dolgozunk ki.

Mi kell az ingatlanfejlesztéshez?

  • egy jó helyszín kiválasztása
  • gazdaságos, minőségi kivitelezés
  • értékállóság, fenntarthatóság
  • hasznosíthatóság (kiadható, eladható)

Telekalakítás, tervezési, értékbecslési tanácsadás

Van egy jó helyszíne, de egy ötlet és egy megbízható kivitelező hiányzik? Beszéljük meg, hogyan lehet kihozni az adott helyből a maximumot, olyan ingatlannal, amely hasznosan, gyorsan megtérülve, pár éven belül már tiszta hasznot termelhet.

 

Az elmúlt évtizedben számtalan lakóépületet, házat építettünk a villától a magasépületekig, társasházakig.

Volt közöttük saját projekt is, illetve egyes építési folyamatokban is részt vettünk.

Valamennyi projektünk esetében arra törekszünk, hogy a lehető legkiválóbb minőségű építőanyagokból, innovatív építészeti megoldásokat alkalmazzunk.

Dinamikusan emelkedik az induló ingatlanprojektek száma, az ingatlanfejlesztés a gazdaság élékülését mutatja és büszkék vagyunk arra, hogy  ennek a trendnek mi is részesei vagyunk. A tőke folyamatosan áramlik az ingatlanpiac felé, hiszen ez tartós és értéknövelő befektetés, mely az egyik legmagasabb hozammal kecsegtet közép- és hosszútávon.

 

Budapesten és Pest megyében számos lehetőség nyílik az ingatlanfejlesztés terén arra, hogy a lakóházak, illetve egyéb típusú épületek létesüljenek. Az új vasbeton szerkezetépítési technológiák mára már a családi házak, társasházak tervezésekor is mindennapossá váltak. Megvan ahhoz minden tudásunk és tapasztalatunk, hogy olyan házakat kell kínálnunk amelyek az életet sokkal könnyebbé és gazdaságosabbá tegyék.

Egyedi, élhető érték

A célunk, hogy olyan értéknövelő, jól hasznosítható és szép, egyedi igényeknek megfelelő épületeket alkossunk, melyek szerves részét képezik a környezetünknek. 

 

Mindez csak akkor lesz tökéletes ha a befektetők és a leendő bérlők igényeit, érdekeit megismerjük és ennek nyomán alkotunk. A lényeg, hogy az emberek, a fizetőképes piac számára vonzó legyen, lássák benne magukat, a jövőjüket, akarjanak benne lakni, élni.

 

További szolgáltatásaink

Vasbeton szerkezetépítés

Cégünk a vasbeton szerkezetépítés szinte minden területén rendelkezik minőségi referenciákkal. Tapasztalt munkatársaink sikeresen dolgoznak, akár rövid daruzási idő mellett, kis építéshelyen, bonyolult geometriájú szerkezetek készítésekor.

Generálkivitelezés

Cégünk szerkezetépítési munkák mellett generálkivitelezői megbízást is vállal. Arra törekszünk, hogy háza ne kerüljön több időbe és költségbe a tervezettnél és minőségileg is kifogástalan legyen. A generálkivitelezés átfogó és összetett munkafolyamatait, a megrendelő igényeit szem előtt tartva végezzük.